Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 40 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
of 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ - 1 TL Salz nach Belieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Fruchtglace
5min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Risotto milanese
30 min
Schokoladenmousse
3h 20 min
Polenta
30 min
Béchamelsauce
15 min
Munder Safranrisotto
45 min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min