Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 23 - 30 g olijfolie
- 170 - 200 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)
- 700 - 800 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken
- 750 - 850 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 Min
Appelmoes
20 Min
Aardappelpuree
45 Min
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Bechamelsaus
15 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Balletjes met aubergines
1h
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Mysterieuze soep
45 Min