Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère, in Stücken
Teig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 75 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt (siehe Tipp)
- 4 Eier
- 50 g Milch
-
100
g Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
of 100 g Sahne - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilikumpesto
10 Min
Erdnusskrokant
1sa 30 dk
Gebackene Eier mit Spinat
40 dk
Linsenmoussaka
2 Std. 20 Min
Schnelle Käsesoufflées
45 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1sa 30 dk
Risotto
30 Min
Béchamelsauce
15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Quiche Lorraine
50 Min