Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Brotmehl
-
30
g frische Hefe, zerkümelt
of 3 TL Trockenhefe (12 g) - 380 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
Belag
- 40 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 300 - 350 g Zwiebeln, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastateig
1h
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Béchamelsauce
15 min
Profiteroles
2u. 15min
Pita-Brot
2 godz.
Schnelle Käsesoufflées
45min
Ratatouille
40min
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
35min
Risotto
30min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min