Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Wasser
-
1
EL Gerstenmalz
of 1 TL Zucker -
15
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 500 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 80 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr für die Schüssel
- 1 TL Salz
- Weizenmehl
- Olivenöl, nativ
- 50 g Hartweizenmehl
-
1 - 2
EL Sesamsamen, alle Farben (optioneel)
of 1 - 2 EL Mohnsamen (optioneel) - Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.03 g
Alternatieve recepten
Anken (Butter)
40 min
Bärlauch-Chnöpfli
1h
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Grissini
2h
Amarettini
1h 30min
Grissini
1h 20min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50min
Cremeschnitten
2h 25 min
Kräutersalz
5min
Vanilleglace
12h