Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Wasser
-
1
EL Gerstenmalz
of 1 TL Zucker -
15
g frische Hefe
of 2 TL Trockenhefe (8 g) - 500 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 80 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr für die Schüssel
- 1 TL Salz
- 50 g Hartweizenmehl
-
1 - 2
EL Sesamsamen, alle Farben (optioneel)
of 1 - 2 EL Mohnsamen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.03 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Pastateig
1 Std.
Knäckebrot
1 Std.
Salz-Karamell-Toffees
1 Std. 45 Min
Brezel
1h 50 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30 min
Zupfbrot Margherita
3 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Grissini
1h 20min
Ruchbrot im Brattopf
2sa 25 dk