Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 400 g pão alentejano de véspera, s/ côdea cortado em cubos
- 10 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 300 g bacon em cubos
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 50 g aipo
- 200 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 450 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 3 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de bolonhesa e legumes
1h 15min
Arroz com carne picada, feijão-verde e especiarias
1h 40min
Massa com curgete e bacon
40min
Tarte de camarão e ervilhas
1h 10min
Linguine com ervilhas e fiambre
35min
Salada de carnes frias com molho de tomate fresco
4 godz. 10 min
Salada de frango
50min
Salada de bulgur com frango e espinafres
35min
Massa com salmão e azeite de hortelã
40min
Lasanha de frango e espinafres
1h 40min
Quiche de espinafres e bacon
1h 20 min
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1h