Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 200 g Weizenmehl
- 1 TL Backpulver
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 400 g frische Johannisbeeren
- 1 geh. EL Maisstärke (z. B. Maizena)
Guss
- 3 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 200 g Rahm
- 40 g Maisstärke (z. B. Maizena)
Baiser
- 150 g Zucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Kaiserschmarrn
35 Min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 godz. 20 min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2 Std.
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Apfelkuchen
1 Std.
Biskuit
1 Std. 50 Min
Waadtländer Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Dampfnudeln mit Kirschen
1 Std. 50 Min