Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Portion Mürbeteig, gemäss Rezept Grundkochbuch
- 200 g dunkle Schokolade mit Haselnüssen
- 300 g frischer Ricotta, gründlich abgetropft (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 10 g Limoncello-Likör
- 1 - 2 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Springerle
27h
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1h
Drei-Königs-Kuchen mit Williams-Birnen
1h 40min
Schoko-Mocca-Torte
4h 30min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 Std. 10 Min
Mürbeteig
2 Std. 5 Min
Dampfnudeln mit Kirschen
1h 50min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min