Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 2 Eier (Größe M)
-
250
g Puderzucker
of 250 g Staubzucker, gesiebt - 1 Pck. Vanillezucker (8 g)
- 1 Prise Salz
- 2 EL neutrales Öl
- 1 EL Anissamen, ganz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 497 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Springerle
26 Std. 20 Min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20min
Nuss-Striezel
2h 10min
Spätzle
30min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Nussröllchen
20min
Dampfnudeln mit Kirschen
1h 50 min.
Linzer-Spitzbuben
3u. 15min
Apfelküchlein
45min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Russenzopf mit Cranberries
3 Std.