Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 340 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Knäckebrot
1ωρ.
Leinsamenbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Bürli mit Roggen
12 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtkruste
3 Std.