Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Rosinen, alle Sorten
- 50 g Rum
- 2 Bio-Zitronen
- 1000 g Gelierzucker 2:1
- 2000 g Äpfel, säuerlich (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm x 4 cm)
- 2 TL Vanilleextrakt, natürlich
- 3 - 4 EL Zimt, gemahlen, nach Geschmack
- 4 Nelken
- 100 g Mandelstifte
- 4 - 6 EL Mandellikör, alle Sorten (z.B. Amaretto)
- Voeding
- per 1 Einmachglas
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 3 mg
Alternatieve recepten
Dattel-Curry-Dip
5 min
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
40min
Beerenlikör
30min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Zwiebel-Chutney
24sa
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 min
Kräutersalz
5 min
Apfelmus
20min
Konfitüre mit Gelierzucker
30min
Apfelmus auf Vorrat
30min