Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 150 g Quinoa
- 150 g Karotten, halbiert, in Scheiben
- 300 g Brokkoli, in Röschen, geviertelt
- 100 g grüne Erbsen, gefroren
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 2 TL Curry, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Agavendicksaft
- 1 Chilischote, rot, getrocknet
- 1 Limette, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Stängel Minze, Blätter abgezupft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Olivenöl, nativ
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1880 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Randen-Hummus
10 dk
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Couscous-Salat
50 min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 dk
Linsensalat
30min
Gemüsecurry
1h
Hummus
10 dk
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40min