Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 125 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 gema de ovo
- 30 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g chalota cortada em quartos
- 100 g acelgas, só o talo cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 100 g acelgas, só as folhas cortadas em pedaços
-
300
g ervilhas frescas
of 300 g ervilhas descongeladas - 250 g feijão-verde cortado em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 200 g leite
- 100 g agrião, só as folhas
- 4 ovos
- 250 g queijo ricota esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de frango, tomate e manjericão
1h
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Gaspacho de beterraba
50min
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min
Quiche de espinafres com alho-francês
1 Std. 10 Min
Croquetes de couve-flor
30min
Quiche de espinafres e bacon
1h 20min
Quiche de legumes
50min
Quiche de frango com abóbora
1h 30min
Tarte de alho-francês e fiambre
50min