![Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/509D5D72-D511-45BB-B8CB-3323CE5BA5AA/Derivates/9e9daac8-2326-4d08-8fba-836739c59c72.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g espargos verdes
- 1100 g filetes de linguado (12 unid.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g funcho em rama
- 250 g bolbo de funcho cortado em cubos
- 160 g batata cortadas em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 50 g cebola
- 200 g caldo de peixe caseiro
- 500 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1243.9 kJ / 297.3 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1517.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho
10 Min
Esparregado
20 Min
Crepes de frango e molho de espargos
45min
Flans de ervilha e molho de queijo
40min
Tempura com molho de soja com citrinos
30 Min
Esparregado de feijão-verde
45min
Empada de coelho
2h
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45min
Rolos primavera com legumes - TM5
Geen beoordelingen
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Vichyssoise de espargos
40min