Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cebola roxa
- 20 g manteiga
- 50 g açúcar amarelo
-
20
g vinagre balsâmico
of 20 g vinagre de vinho tinto - 1 - 2 pitadas de sal
- 1 dente de alho
- 25 g azeite
- 500 g beterraba crua s/ casca cortada em pedaços
- 350 - 400 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 - 2 pitadas de tomilho seco
-
4
fatias de baguete
of 4 fatias de pão - 60 - 80 g queijo azul cortado em pedaços
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 1 c. sopa de noz picada p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1703.5 kJ / 407.1 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 388.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45 Min
Sopa de beterraba
40 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 phút
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 phút
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 phút
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1 Std.
Tarte flambée de trigo sarraceno com legumes, gorgonzola, molho picante e mel (sem glúten)
Geen beoordelingen
Creme de couve-flor com floretes assados
45 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 phút
Sopa fria de cenoura e gengibre
55 phút
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 Min
Pudim de peixe-espada preto
40 Min