Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bolbo de aipo cortado em cubos
- 70 g cenoura cortada em cubos
- 150 g couve-flor, só os floretes
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 pitada de pimenta
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 40 g espinafres frescos cortados em juliana
- 10 g coentros, só as folhas
- 80 g queijo parmesão
- 1 c. chá de paprika
- Manteiga q.b. p/ untar
- 580 g leite
- 200 g natas
- 80 g amido de milho
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 10 claras de ovo
- 5 gotas de sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1590.9 kJ / 380.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 770.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Creme de inhame e ervilha
40min
Tarte de polenta e curgete
50min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Massa fria com pesto de favas
35min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1h 45min
Soufflé de brócolos e milho
1h
Dip de curgete e sésamo
1h
Chutney de manga
1h 20min
Sorvete de pera rocha
8 godz.
Soufflé de espinafres e espargos
1h 30min
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20min