Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1976 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Gâteau à la crème
45min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Vin chaud
20 Min
Risotto au safran de Mund
45min
Knöpflis
50min
Rösti bernois
40min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Mille-feuilles
2h 25min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Émincé à la zurichoise
50min