Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 40 g masła
- 700 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 liść laurowy, suszony
- 2 - 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście, drobno pokrojonej
-
½ - 1
łyżeczka tymianku, suszonego
of 2 - 3 gałązki tymianku, świeżego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1203.3 kJ / 287.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 541.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z grzybami
1h 5min
Risotto z parmezanem
30 Min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 dk
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
1h 5min
Dressing orientalny
10 dk
Sos z czerwonego wina
40 dk
Risotto po mediolańsku
30 Min
Ossobuco po mediolańsku
1 Std. 10 Min
Groszek z jajkiem
1 Std.
Marchewka z kuminem
35 Min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1 Std. 40 Min
Kapusta czerwona na ciepło
35 Min