Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 czerwone papryki (ok. 230 g każda)
- 180 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia papryk
- 50 g migdałów, blanszowanych
-
10
g papryczek chili, suszonych, bez gniazd nasiennych (odmiana ñora, okrągła)
of 30 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, podłużnej, pokrojonej na kawałki - 20 g białego chleba, pokrojonego na kawałki, świeżego lub czerstwego
- 2 ząbki czosnku
-
150
g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki
of 150 g krojonych pomidorów, z puszki - 20 g białego octu winnego
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty chili, mielonego
- 1 łyżeczka cukru (opcjonalnie)
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 4396 kJ / 1050 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 104.9 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 649.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos neapolitański
1sa
Sos amatriciana
50 Min
Sos pomidorowy
40 dk
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 Std. 5 Min
Sos majonezowy z chimichurri
10 Min
Sos słodko-kwaśny z papryką
50 Min
Pikantny sos pomidorowy
30 Min
Sos puttanesca
45 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 dk
Sos arrabbiata
40 dk