Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kapusty włoskiej, pokrojonej na kawałki
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
- 100 g mleka
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 30.9 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolnośląska zupa dziewięciozielna
30 Min
Chowder z ryb słodkowodnych
1 Std. 30 Min
Gołąbki z dorszem
1sa 20 dk
Terriny brokułowe i zupa kukurydziana z kurczakiem
1u. 25min
Lassi z kiełkami
20 dk
Szary sos polski
10 dk
Makaron bezjajeczny
1 Std. 35 Min
Gaskońska zupa garbure z tofu
50 dk
Chipsy z fioletowych ziemniaków z dipem pietruszkowym
2 Std.
Lody orzechowe
12 Std. 45 Min
Warzywa w tempurze
1 Std.
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1 Std. 30 Min