![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A56EF05F-3434-490B-80F3-5B2B497211FD/Derivates/0C2A9503-CED2-4876-86C2-A62A2C942B51.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
of 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
of perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 9.41 g
- Vetten
- 22.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45min
Gazpacho
10 min
Puré de patata
50min
Crema de champiñones
20min
Canelones
1h 20min
Bechamel
15 min
Coliflor con bechamel
55 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Guisantes con jamón
30min
Vichyssoise
40min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1j