Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 150 g de panceta de cerdo sin corteza, cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de agua
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 200 g de butifarra negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2686.5 kJ / 642.1 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 708.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Panellets
10 Std. 30 Min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Coca de Llavaneres
1j
Coca de recapte (Cataluña)
1j 15 menit
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Coca de Sant Joan
1j
Bacalao con samfaina
1j
Esqueixada de bacalao
15 dk