Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 150 g de panceta de cerdo sin corteza, cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
- 100 g de agua
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 200 g de butifarra negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2686.5 kJ / 642.1 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 50.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 708.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Escudella i carn d'olla
1h 30 min
Bacalao con samfaina
1h
Tortilla de alcachofas
30 min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Coca de Sant Joan
1h
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Panellets
10 Std. 30 Min