Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vichyssoise de calabacín
- 250 g de puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 1 diente de ajo
- 20 g de mantequilla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de calabacín con piel en trozos
- 1 patata (aprox. 100 g) en trozos
-
500
g de caldo de verduras
of 500 g de caldo de pollo - 150 g de leche
Huevos mollet
- 250 g de agua
- aceite
- 6 huevos
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
Chips de calabacín
- 150 g de calabacín con piel, en rodajas de 1-2 mm
- 100 g de leche
- 40 g de pan rallado
- 20 g de queso parmesano rallado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 427.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabaza
45 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de judías verdes
35 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min