Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas
of 50 g de guisantes congelados - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras -
½ - 1
cucharadita de sal
of ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de pasta seca para sopa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Sopa a la riojana
45 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 godz.
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Ribollita
2 Std.
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1 godz.
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Caldo escocés (Scotch broth)
1 godz.
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40min