![Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío) Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c185b0f8-8221-4a52-81c3-b15a1bb7e59f/Derivates/39d22007-891c-411d-a029-8529735cfbf5.jpg)
Compatibele versies
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 4 medallones de solomillo de ternera de 3 cm de grosor (200 g c/u)
- 40 g de cebolla en mitades
- 70 g de mantequilla en trozos
- 80 g de Marsala
- 1 cucharadita de extracto de buey
- 600 g de batatas en trozos (2-3 cm)
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 cucharaditas de granos de pimienta verde escurridos
- 1 - 2 cucharadas de salsa de soja
- ½ cucharadita de jengibre molido
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2770 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 891 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6h 30min
Puré de batata en cubitos
1h
Enchilada de ternera (Batch cooking)
30min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2h 10min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Batatas rellenas agridulces
1h 20min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2h 10min
Risotto con setas y uvas
50min