![Schinken-Käse-Rauten Schinken-Käse-Rauten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eb280dab-54bc-4215-b38c-8dd979689292/Derivates/2f4b89a1-366c-4ffe-ab84-756783e2be2f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 100 g Milch
- 1 TL Semmelbrösel
- 60 g Hartkäse, in Stücken
- 150 g Schinken, in Stücken
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 681 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternockerl
40 Min
Almkäsesuppe
25 Min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 Min
Eierschöberl
1 Std.
Leichte Käsesuppe
25 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Bröselknödel
40 Min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min