![Scones raisin et citron au lait fermenté Scones raisin et citron au lait fermenté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A4FC5F75-82A4-4265-AA98-4B565793C4F6/Derivates/0b889e11-c8e3-49de-b56f-413d14684384.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits citron-pavot
25min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9 Std.
Muffins aux canneberges
30min
Baguette viennoise au thé matcha
1 Std. 45 Min
Biscuit coco-canneberge
20min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1 Std. 30 Min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Biscuits à l'avoine
1 Std.
Biscuits du randonneur
5 Std.
Scones au son d'avoine
35 Min
Biscuits aux céréales complètes
1 Std. 30 Min
Scones
25min