Compatibele versies
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes décortiquées
- 395 g de lait concentré sucré
- 200 g de lait concentré non sucré
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de pâte de pistache
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à soupe d'eau de rose
Le jour même
- 30 g de miel d'acacia liquide
- 30 g d'éclats de pistaches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.8 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7 godz.
Lassi à la rose
10min
Mousses glacées au café et à la cardamome
10min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Lassi épicé
1h 10 min
Curry de banane plantain
35min
Carrot cake
1h 30min
Riz gluant au lait de coco
8 godz. 45 min
Lassi à la noix de coco
10min
Glace au gingembre
12h