Compatibele versies
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes décortiquées
- 395 g de lait concentré sucré
- 200 g de lait concentré non sucré
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de pâte de pistache
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à soupe d'eau de rose
Le jour même
- 30 g de miel d'acacia liquide
- 30 g d'éclats de pistaches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.8 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Chaï latte
15 Min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Perles du Japon à la grenade
30 min
Korma d'agneau
13 godz. 50 min
Riz gluant au lait de coco
8h 45min
Le muhallebi (pudding turc)
45 min
Lassi au safran
10 Min
Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
1 Std. 20 Min
Chop suey aux gambas
1h
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 Std. 30 Min
Soupe de nouilles aux boulettes de viande et légumes asiatiques
1 Std. 30 Min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min