Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cheddar râpé
- 230 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu
- 50 g de beurre froid, en dés
- 1 c. à soupe de sauge fraîche, ciselée ou sèche
- 1 œuf
- 125 g de yaourt nature
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min
Pretzels
1sa 15 dk
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30 min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1sa 15 dk
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30 min
Petit écolier salé aux olives
50 min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1sa 15 dk
Talmouses au brie
1 godz. 5 min
Focaccia au thym
3h