Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
TM5 TM6

Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)

3.7 (541 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 190 g Erythrit
    of 190 g Xylit
  • 5 Eier
  • 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
  • 2 Prisen Salz
  • 80 g neutrales Öl
  • 6 EL Kakao
  • 1 TL Backpulver
  • ½ TL Natron
  • ¾ TL Zimt
  • ¼ TL Kardamom

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
590 kJ / 141 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten