![Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei) Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F544E28-8BFE-4036-B7A7-EC08111331E8/Derivates/00fa5a12-f0a6-40ea-8a0d-b59f960d4a2a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
190
g Erythrit
of 190 g Xylit - 5 Eier
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 Prisen Salz
- 80 g neutrales Öl
- 6 EL Kakao
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Natron
- ¾ TL Zimt
- ¼ TL Kardamom
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidelbeer-Schnitten
35 min
Kokosriegel
2h
Apfeltarte (zuckerfrei)
1h 15 min
Erdnuss-Schoko-Proteinriegel
45 min
Bananen-Cookies
25 min
Protein-Cookies
30 min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3h 30 min
Rote-Bete-Brownies
1h
Dattel-Bohnen-Brownies
2h
Low Carb Kokos-Pralinen
1h
Joghurt-Marmorkuchen (zuckerfrei)
3h 20 min
Himbeer-Käsekuchen mit Proteinpulver
3h 30 min