Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
of 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3607 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 8.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1 godz. 20 min
Coq au vin
2h
Slow Cooking Beef Madras
3h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1sa 30 dk
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1sa
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.