Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 282 kJ / 67 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Korean BBQ Poutine
4j 30 menit
Bacon-Chicken-Pops mit Whisky-Chutney
1 Std. 45 Min
Grünes Burger-Relish
40 Min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2 Std.
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1 Std. 30 Min
Aioli
10min
Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)
1 Std. 30 Min
Lachs nach arabischer Art mit heurigen Erdäpfeln
45 Min
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min