Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di pancetta di maiale
of 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3h 50min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Tortelli verdi
3h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia caprese
3h 30min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 Std.
Cappelletti reggiani
2 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.
Crescentine modenesi
11h