Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes ultra moelleux
50 min
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min
Gaufres de Liège sans lactose
1h 30 min
Soupe de nouilles ramen japonaise
1 Std. 45 Min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Boeuf au tamarin et riz gluant
8 Std. 10 Min
Pad Thaï
50 min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2h 15 min
Nems au porc
55 min