Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 414.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poisson
20 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Soupe de poisson
40 min
Bouillabaisse
1h 15min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 min
Calamars farcis comme en Algarve
1 godz. 10 min
Soupe de fruits de mer provençale
25 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Marmite du pêcheur
50 min
Soupe à la coriandre
50 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min