Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de concentré de tomate
- 300 g de filets de poisson de roche (grondin, rascasse, tacaud, par ex.), coupés en morceaux
- 150 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 445.7 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 414.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de crevettes
30 min
Soupe de poisson
20 min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Marmite du pêcheur
50 min
Beurre beldi au zaatar
10 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Soupe de poisson
40 min
Anchois marinés au citron
1h 35 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Soupe de moules à la citronnelle
55 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min