Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 45 g oleju kokosowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 125 g orzechów pekan
- 45 g wiórków kokosowych
- 70 g surowych ziaren kakaowca, kruszonych
- 185 g daktyli, suszonych, bez pestek, przekrojonych na pół
Masa z awokado
- 7 - 8 limonek, ekologicznych
- 160 g oleju kokosowego
- 500 - 550 g awokado, bardzo dojrzałych, pokrojonych na kawałki
- 100 g miodu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1871.8 kJ / 452.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 38.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Migdałowe brownie z buraka
1 godz. 55 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8h 30min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 Std. 30 Min
Tarta orzechowa z kremem z nerkowców
6h 55 min
Tofurnik z mango i limonką
3h 40 min
Bezglutenowy chleb życia
1h 10 min
Focaccia (bez glutenu)
1 Std.
Wegańskie ciasto kokosowe
50 min
Wegański mus z bananów i awokado
1h 10 min
Ciasto z batatów
1 Std. 50 Min
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3 Std. 30 Min