![Eton mess aux fruits rouges Eton mess aux fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6C4CEB0-647F-4871-B17B-64FA103E907E/Derivates/289f4d1f-8270-4cf6-90cf-c41186edcf7d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fruits rouges frais variés
- 2 c. à soupe de miel
- 40 g de sucre en poudre
- ¼ de gousse de vanille
- 300 g de crème liquide entière
- 100 g de mascarpone
- 3 - 5 meringues (petites), en brisures
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Courtesan au chocolat
3 Std. 15 Min
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1 Std.
Pavlova à la grenade
3klst
Soufflé aux agrumes
30 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min