Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
- 130 g water
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- 140 g wholemeal plain flour
- 1 tsp salt
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g poppy seeds
- 1 egg
Broccoli filling
- 180 g broccoli, cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 170 g smoked ham, diced
- 120 g cream cheese
- 120 g Swiss cheese, cut into pieces (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148.9 kJ / 273.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 435.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pull-apart pizza sun
1h 30min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Apple fritters
1sa
Lime sour cream bundt cake
50 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2sa
Jaffa madeleines
30 min
Italian Easter bread
3h 50min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3u.
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Fresh tomato tart
40 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min