Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
- 130 g water
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- 140 g wholemeal plain flour
- 1 tsp salt
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g poppy seeds
- 1 egg
Broccoli filling
- 180 g broccoli, cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 170 g smoked ham, diced
- 120 g cream cheese
- 120 g Swiss cheese, cut into pieces (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148.9 kJ / 273.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 435.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Three cheese spinach scrolls
2h 15 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Buttermilk corn cakes
25min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Brunch bread
1h 15min
Lemon and coconut blondies
40min