Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 187.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2ωρ. 40 λεπτ.
Crab Tart
2 godz. 30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Profiteroles
2h 15min
Coffee Semifreddo
6j 30 menit
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Hot Crab Dip
35min
Apricot Danish Pastries
40min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Strawberry Bavarois
6h
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min