![Flour from cereal grains or pulses Flour from cereal grains or pulses](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F420E0AB-ECDC-40D6-A6CB-971210457187/Derivates/57AF5EBF-C247-45DD-BAB9-E2A82696E966.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat, millet)
of 250 g dried pulses (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 3185 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnut Butter
25 Min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 Min
Soya Yoghurt
12h 10 min
Gluten Free Plain Flour
5 Min
Salad juice
15 min
Gluten Free Bread
1h 40min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Harissa
20 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5 Min
Ground Spices
5 Min