![Vegetable Stock Base Vegetable Stock Base](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EFB4E2EC-9267-4365-AC32-2093A32B930D/Derivates/c97e3e98-be42-42b9-a6b6-3282ea2f04fc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz fresh parsley (leaves and tender stems)
of 1 tsp dried parsley - 1 dried bay leaf
-
2
tbsp fresh oregano
of 2 tsp dried oregano -
1
tbsp fresh thyme (leaves only)
of 1 tsp dried thyme - 8 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 5 oz tomatoes, halved
- 4 oz celery, in pieces (2 in.)
- 4 oz onions, quartered
- 4 oz cremini mushrooms
- 3 oz potatoes, cubed (2 in.)
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dehydrated onions
- 1 tsp dehydrated garlic
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 6 tbsp nutritional yeast
- 4 tbsp liquid aminos, e.g. Bragg®
- 2 tbsp salt
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 126.8 kJ / 30.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 0.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste
45min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Apple Sauce
20min
Basil Pesto
10min
Kalamata Tapenade
5 min
Purple Cauliflower Soup
25min
Balsamic Reduction
20min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Berry Dream
10min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Acorn Squash Gratin
1h 55min