Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 400 g good quality pork sausagemeat, broken in pieces
- 75 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced (1 cm)
- 30 g breadcrumbs (see tip)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 medium eggs, 1 mixed with 1 Tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp dried chilli flakes (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- plain flour, for dusting
- 300 g puff pastry (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 807 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Coronation Chicken
30 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Brioche Berry Pudding
1 Std.
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Mexican Chicken Ring
55min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Ham Hock Potato Bake
35 min