Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g salsa
-
40
g queijo cheddar
of 40 g queijo emmental - 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 500 g leite
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 6 gemas de ovo
- 10 claras de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1150 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Escondidinho de carne seca
12 Std.
Manteiga trufada
Geen beoordelingen
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Polenta de abóbora
45 Min
Soufflé de brócolos e milho
1sa
Soufflé de legumes da época
2h 10min
Torta de cogumelos
1 Std. 40 Min
Sorvete de baunilha
Geen beoordelingen
Soufflé de alho-francês
1sa 30 dk
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 dk
Polenta com cogumelos e espinafres
35 dk