Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
-
2
c. chá de fermento biológico seco
of 20 g fermento biológico fresco - 30 g azeite extravirgem, mais q.b. para untar
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- 50 g aveia em flocos
- 150 g mistura de sementes (gergelim, linhaça, girassol, abóbora, papoula), mais q.b. para polvilhar
- 30 g mel
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão alemão
2 Std.
Pão com sementes e aveia
5ωρ. 30 λεπτ.
Pão integral com tomilho-limão
2ωρ. 35 λεπτ.
Pão integral com passas
1 godz. 50 min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pão de forma
1 Std. 35 Min
Massa de pão
1ωρ.
Pão de espelta
1 godz. 45 min
Pão de forma
3 Std.
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2 Std.
Pão irlandês
45min
Pão da terra
1 Std. 35 Min