Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã

Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã

3.0 2 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 45min
4 doses

Ingrediënten

Molho de hortelã
  • hortelã só as folhas
    15 g
  • coentros só as folhas
    15 g
  • limão (raspa e sumo)
    1
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • azeite
    50 g
Borrego
  • costeletas de borrego
    8
  • alecrim
    2 pés de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ⅛ c. chá de
  • azeite
    15 g
  • água
    1850 g
  • sumo de limão
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 1163.2 mg
Eiwitten 145.8 g
Calorieën 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
Vetten 360.9 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 154.3 g
Koolhydraten 4.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...