Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto de rúcula
- 80 g queijo parmesão
- 35 g azeite
- 1 dente de alho
- 25 g caju
- 50 g rúcula
- 10 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
Polenta
- 150 g sêmola de milho
- 500 g água
- 250 g casca de cebola, cenoura, alho-francês e outras a gosto
- 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, cebolinho, manjericão, etc.)
- 300 g leite
- 70 g queijo-creme
- 1 queijo burrata
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1548.3 kJ / 370.1 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 568 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada fresca de arroz integral
1 godz.
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Bowl de cogumelos vegan
1 godz. 20 min
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2 godz.
Molho de maracujá
12min
Frango picado com polenta
45min
Salada de lentilhas com Camembert
1 godz. 10 min
Tabule com tomate e hortelã
1 godz.
Temaki de salmão
45min
Mini-Panettones de gengibre e cereja
Nenhuma avaliação
Chutney de cebola e amora
6 godz. 50 min
Esparregado com polenta frita
2 godz. 30 min