Apparaten en Accessoires
Saltear 300 g de cebola
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
1 dose
Ingrediënten
-
azeite20 g
-
300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
27 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1089 kJ /
260 kcal
Vetten
21 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Refogados
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Refogar 350 g de chalota
25min
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola
20min