Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canja de frango com nabiças
55min
Rassolnik (sopa de cornichons)
1h 20min
Pernil com batatas e maçã
Geen beoordelingen
Sopa de carne com legumes
35min
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
1 godz. 30 min
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Mexilhão e berbigão com molho de alho-francês
1h
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3 godz. 30 min
Curau de milho verde
30min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Ilhas flutuantes
40min
Gelado de natas e figo
8h