Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 Min
Harira - Sopa de lentilhas com carne
2h
Bolo de milho com queijo
1sa 30 dk
Marshmallows de gengibre
Keine Bewertungen
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Keine Bewertungen
Sopa Leão Veloso
Keine Bewertungen
Bolinho de arroz com calabresa
35 dk
Bolinha de mandioca recheada
45 Min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 dk
Caldo de frango e legumes
45 Min
Canja de noodles
40 dk