Ossobuco em slow cooking com risoto de açafrão

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
4 doses

Ingrediënten

Ossobuco
  • salsa só as folhas
    5 pés de
  • alho
    1 dente de
  • limão só a raspa
    ½
  • talo de aipo cortado em pedaços
    30 g
  • cenoura cortada em pedaços
    70 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    65 g
  • chambão de vaca c/ osso (900 g aprox.)
    4 unidades de
  • Farinha q.b. p/ envolver
  • manteiga
    25 g
  • vinho branco seco
    50 g
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • tomate em pedaços
    150 g
  • caldo de carne caseiro ou 300 g de água e 1 cubo de caldo de carne
    300 g
Risoto de açafrão
  • chalota
    30 g
  • manteiga
    20 g
  • azeite
    40 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco seco
    100 g
  • caldo de carne ou 750 g de água e 1 cubo de caldo de carne
    750 g
  • açafrão-da-índia
    1 - 2 pitadas de
  • sal
    5 g
  • manteiga s/ sal
    20 g
  • queijo parmesão, ralado
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 19341.1 mg
Eiwitten 71.4 g
Calorieën 5129 kJ / 1225.9 kcal
Vetten 62.3 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 22 g
Koolhydraten 88.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...